tak suka buleh stop. maaf ya

27 November 2011

Program Semarak Rukun Negara, Jom Ke Felda.

bismillah .

nah amek kau . panjang bebenor nama program tu . aku join satu program ni , lebih kurang macam program anak angkat jugak lah . stay dekat Felda .

program ni diadakan di sebuah Felda di Pendang , Kedah iaitu di Felda Lubuk Merbau . perghh memang best lah kan .

sebenarnya aku join program ni sebab aku nak release tensen . kau bayangkan lah 4 killer paper + 1 paper BSMM (Bulan Sabit Merah Malaysia) . dari 14/11 besday aku ni! sampai laa 18/11 . so aku pun join lee di samping tambah pengalaman . nak melancong je pon sebenornya .

perjalanan makan masa hampir 8 jam dari KL setat kul 9 pagi . tapi bahagia dapat tengok kiri dan kanan padi menghijau .

well aku malas nak cerita sangat pasal program ni . yang aku sangat2 hepi sebab aku dapat jumpa kawan lama yang memang lamaaa gilaaa tak jumpa . adala dalam setahun ? dua tahun ?

meh tengok aku tempek gambar beliau . hik3 single lagi ni ade sape berkenan tak ?


ok bai .

2 comments:

snf said...

terbaekklah lubuk merbau :-)

ahsfantasy24 said...

Hehe, kenangan terindah !


Latest Post:
Makna Lagu Malique dan Jamal: Aku Maafkan Kamu

Related Post:
Felda Jom !