tak suka buleh stop. maaf ya

12 April 2012

1ST PRAKTIKUM

bismillah .

sepatutnya orang post pasal praktikum ni pada minggu pertama hari pertama yakni 19 Mac 2012 . tapi aku hapdet ni sehari sebelum tamatnya praktikum aku yang pertama pada esoknya hari yakni 13 April 2012 . kenapa aku tak buat macam tu . sebab pertama aku malas . kedua aku takde mood sebab nak tumpu pada RPH (rancangan pengajaran harian) budak2 ni . even gambo pon aku rasa malas nak amek !

so aku dah habis di interview , eh silap di observed oleh pensyarah dan guru pembimbing (terima kasih Puan Chin dan Kak Sharifah Hafizah-sebab banyak membantu) pada hari senin lepas . so memang rasa lega gila2 . elok plak hari rabu semalam cuti . memang heaven laa . tak sedor2 diri esaimen banyak boleh plak layan Dangerous Boys *sila google* yang SNSD buta reality show .

pening aku ngan dashbord baru blogger . adehh

dan paling bersyukur , markah praktikum adalah A untuk diriku dan partner praktikum miss Aini :) syukur alhamdulillah sangat2 .

so , sebelum tamat aku nak tepek gambar aku ngan anak murid yang aku kasihi . hew hew hew . sedih jugak deknon ooi , aku nak tinggalkan sekolah ni sebab senolah ni best . serius best tak tipu .



2 comments:

uyaitusaya said...

yaahh!! praktikum fasa pertama dah abeh!:)

rafaliah said...

As-Salam perkenalan..:-))