tak suka buleh stop. maaf ya

14 November 2010

alhamdulillah . angka 1 dh tukar 2

bismillahirrahmanirrahim . alhamdulillah . aku dah dipanjangkan umo pada hari ini ,
yakni 14 November 2010 . umo dah bertukar dari 19 ke 20 . udah tuaa ..
hehehe .

mau ucap terima kasih kepada my Chenta Hati , Muhammad Faizul sebab temankan kite beli kek walaupun terpaksa berkejar dengan kerja .


agak sedih sebab dia tak dapat sama-sama sambut dek hambatan kerjaya . takpa ~ tak kesah . untuk masa depan kami jugak . AHAKS !


inilah kek yang dibeli . sedap ! from King Confectionery .

ni plak hadiah from my bff , AM . thanx a lot . huhuh .


keadaan 'party' dalam bilik bff , Ain . haha . jemput seluruh budak kelas . tapi pompuan sahaja . sebab tak cukup kek . maafin ya Azwan , Anwar , Ayub , Ammar , and Fikri .

3 comments:

iszieylyanziy said...

kat fb da wish,,kat blog pulak!! happy birthday dear :)
semoga pjg umur n dmurahkan rezeki,,,blik klntn jom is blnje mkn,,lala

meowwmania said...

hepi birthday nEuR0 shEwAzni!!
semoga sihat dan gembira selalu

eh sedap lah nama :)

nEuR0 shEwAzni said...

is : hihi . ni bday plg havocc . sbb kne wktu final .

sis MM : than akak . huhu name tu ade sejarah tuu . pkai taun 2004 lg . tp tu bkn nme sebnar . nme sbenar Nur Wardah .