tak suka buleh stop. maaf ya

04 July 2011

Broga Hill and Sungai Congkak

bismillah ~

lepas je aku hadirkan diri dalam aktiviti Larian 1Murid 1Sukan ni , malamnye aku gerak nak naik Bukit Broga pulak . perghh memang mencabar wa cakap sama luuuu . yelah naik pukul 4 pagi ye dalam gelap gelita .

kali ni pergi dengan myBuBu , married couple , a'anuar , k'lyza , then k'anna , a.din , a'shari dan akak ape tatau nama . tapi ade jugak yang tak dapat sampai ke puncak kerana masalah kesihatan . takpa takpa nanti kita pegi lagi ~

this is my first time hiking in dark , and second time hiking a hill . perghh berBI kau !! jangan banyak cerita , gambar gambar gambar pliss ~





haa lepas dah turun tu ape lagii makan laa duluw , sowi takde gamba makan2 .

lepas makan kita worang gerak g Sungai Chongkak . jadi putera dan puteri dugong jap . har har har . i ikan keli jew . jangan marahhhh ~ layan gambar jom !




nota kaki : sakit kaki dowh !! takde nota kaki dahhh ~ kekeke . thanx to all . happy cangat2 . cewahh .

2 comments:

anisah mohd roslan said...

hai..nice blog.. =)
jom la follow saya pulak
http://anisahroslan.blogspot.com
thanks.....

yuliang11 said...

sungai congkak is a very nice place to visit!