tak suka buleh stop. maaf ya

01 May 2011

Geli Geli eh ? Gula Gula rupanya .

ni bukan aku nak cakap sangat pasal artis . aku jarang amek port . tapi yang ni tah camne Geli Geli ni bleh tarik perhatian aku .

bermula dari perasan kpop, 24/7 tah hape kebenda yang aku tengok macam tah hape muka tak sesuai langsung nak tiru Kpop ! okey lupakan aku rasa yang tu memang dah lupus kot korang nak tengok gamba sila Gugel sendirik !

yang aku geram ni aku dok mentroll dekat page Geli Geli Gula Gula ni . sape depa ? depa tuh ade enam orang anak dara perempuan yang pakai dan gaya ala2 Girl Generations tuh .

sumber : Google

ni Girls Generation

ni Wonder Girls



kau tengoklah perbezaan dengan Geli Geli tuh :

ni Geli Geli eh Gula Gula lah

aku takmau cakap pasal depa . cita rasa masing-masing .

sebenarnya takde lah aku nak troll sangat depa tuh . cuma aku pelik dan tak puas hati debut takda apa-apa lagi gaya je lebih . dahla gaya kunun-kunun comel macam GG tapi aku tengok macam yang kat tepi jalan-jalan terbiar (Na'uzubillah!) tuh .

okai ni yang aku pi komen . malas nak cakap banyak meh tengok gambar printscreen aku dulu :



pic 1

2


3

4


wadefak ? hey pompuan kalau setakat tak pakai tudung takyah nak kasi ceramah dekat aku . cermin diri tu sikit . berani nak cakap pasal agama bagai perangai cam tah pape . and , aku pelik ngan pompuan freehair kat atas . aku takde taip pasal agama tup2 mai sound aku baik punya . okai aku ngaku mungkin aku ni sedikit takbur . tapi aku takde nak kata kat Geli Geli ni pasal agama sebab aku tahu kalu cakap pasal agama dengan depa , memang bankruplah Geli Geli tuh .

p/s : aku paling benci pompuan freehair cakap pasal agama dengan aku bajet bagus tapi tak sedar diri .

5 comments:

ryena asyran said...

cool beb haha

nEuR0 shEwAzni said...

aku cuba untuk kool . hahaha .

Abang Zam said...

kHKAHKAHKAHAKAH

troll!! neuro win!

nEuR0 shEwAzni said...

@Abang Zam :

arghh abam ! geram tau tak . main tabrak macam uh . huishh .

nEuR0 shEwAzni said...

@Abang Zam :

arghh abam ! geram tau tak . main tabrak macam uh . huishh .