tak suka buleh stop. maaf ya

17 February 2011

kau rasa nak kena debik dahi ke ??

kepada kau yang mulut jahat macam makan cabai pastu tak gosok gigi sepuluh hari ,

meh sini aku nak tanya kau sedikit . hari ni aku pergi kelas tak pakai ape-ape atau istilah lain BOGEL ke ?

apa aku pakai baju badut ke yang boleh buat kau ketawa macam tak ingat nak mati ?

apa aku pakai kain murah kau pakai kain mahal sebab tu kau macam cibai ?

meh lagi nak tanya ada selame ni kau pakai baju buruk macam kain buruk lap jamban tandas awam ade aku kutuk depan-depan ?

dan lagi satu , ADE AKU PAKAI BAJU KAU ??

YE !! memang aku tak puas hati ngan kau . walaupun kau mungkin akan kata "eleh setakat baju je nak kecoh2 ". dengar sini betina jalang yang rasa kau hot sangat . selama ni kau kutuk aku , kau kutuk kawan2 aku dan kau kutuk orang lain aku peduli hape tu masalah kau , aku diam aje . yelah kau kan PEREPEK !!! eh silap eja , perfect kann . muka kau kan lawa macam bunga taik ayam . tapi meh sini aku nak bagitahu kau , mungkin laa kau tak tahu kan , APE-APE PERKARA YANG BERKAITAN NGAN MAK AKU , KAU KUTUK , MEMANG KAU CARI PASAL DENGAN AKU .

bukan sekali kau 'hina' baju Mak aku yang aku pakai tadi . kalau ikutkan hati panas remaja aku ni , nak je aku debik atas dahi kau . tapi aku takmau buat macam tu nanti kesian kat kau nangis macam budak 3 taun sebab otak aku ni masih waras berfikir tentang hati dan perasaan orang lain . CEWAHH !! aku boleh puji diri sendiri kau boleh puji diri kau ??

aku masih waras yang aku ni seorang insan yang gagah perkasa
lemah belajar di institut pendidikan guru . kalau aku buat gitu , memang kompem jadi kes Mahkamah HEP kan . maka aku taklah bodoh macam kau untuk menggunakan kekerasan ke atas insan lemah macam kau .

aku rasa , sebenarnya kau cemburu kan sebab aku pakai baju mahal . kau ingat tu 10 hengget je ke ?? tu rm90 ye . indonesia mari . kau ade ?? lepas tu aku meragam eh bukann , melaram pakai heels Rorine . kau ada ?? pastu aku mekap aku pandai buat eyeliner , kau boleh ?? atau kau sakit hati ngan aku sebab aku berani pakai pelik dari orang lain ?? padahal takde pelik kau je pelik . huh .

KAU BERANI BELIT SELENDANG MACAM NI ???

KAU ADA BAJU MAHAL MACAM NI ???


so , aku harap lepas ni kau tak payah laa nak bukak mulut kau yang bau busuk tengik tu luas-luas ye . kalau kau tak suka keep it in your brain (if you have brain) or tell secretly to your bff yang mulut pun lebih kurang busuk macam kau jugak . hahahaha .

entry ni bukan nak hina kau balik , atau nak kau mitak maaf dekat aku . aku bukan sedesperek macam tu . sekadar luahan hati aku yang aku tahan nak debik dahi kau tadi , dan supaya kau sedar diri sikit .!! dan untuk kau tidak lupa bahawa AKU PUNYA TAHAP KESABARAN JANGAN BIAR SABAR AKU MELAMPAUI BATAS NYA .

sekian .

yang bebenor nak debik dahi kau tadi,
Neuro Shewazni

4 comments:

meowwmania said...

alahai dik...bawak bersabo

abaikan je org camtu takde pekdah pon ;)

nEuR0 shEwAzni said...
This comment has been removed by the author.
nEuR0 shEwAzni said...

tengah besabo ni kak . tu yang buat entry ni . kalau ikut hati memang nak debik2 je .

haryani said...

cantik je baju tu. serious ni. alahhhh, mulut puaka camtu biaq je.