tak suka buleh stop. maaf ya

28 January 2011

kau ni kenapa ahh ?

kehadapan sedara/sedari (dirahsiakan). bagaimanakah kondisi kau kat sana ? aku harap kau sentiasa sakit sihat walaupun aku rasa kau ni tak sihat , tak cukup kasih sayang mungkin ?

tujuan aku menulis surat aku ni sebenornya aku nak kau buang entry aku yang kau tepek kat blog buruk bunga2 ayu gitew kau tu . dulu aku mitak elok2 kau buang entry suci Hak Milik Terpelihara aku dari blog buruk kau , kau tak nak , kau pijak kepala aku . aku mitak kasar2 kang ilang keayuan dan kesopanan an kesusilaan aku . wei aku belajar Rukun Negara kat maktab aku , kau pulak belajar ke tak ?

aku berasa tersangatlah sayu bila kau degil macam batu jamban tanak buang entry aku yang suci itu . apa laa yang best sangat pasal entry tuh ?? siap bengang2 ngan aku segala . lani habaq mai kat cheq , sapa yang patut bengang kat sapa ?? (haa kau ingat aku tak pandai loghat utara ke ?) kau ke aku ?? mesti la aku kan sebab kau kopipes entry aku .

ye kau ade kredit kat blog buruk kau tu . masalahnye aku tak kasi . eh kau tak paham ea tak kasi tu apa ? tak kasi tu tidak boleh beri kat kau lah . tak maluuuu . piluuuu . suduuu . gerpuuuu . wek wek wek . kau pakai laa otak kau sendiri tak payah amek entry orang lain untuk luahkan perasaan kopipes yang berada di qalbu kau tu .

oh ! oh ! aku lupa nak kasi tau sama kau . tadi kite kan ade chat2 gitewww kan kan . aku tak delete mesej kau yang bangang yang sweet tu . aku simpan . buat kenangan nightmare manis tuk kau lah , untuk aku buat ape aku tak hingin langsung !

aaaa . ah dah malas aku nak berlembut2 ngan kau . ni part 2 part carut marah untuk kau . kau sebenarnya MERAJUK kan dengan LensaRosak dan tambahan pulak aku menyokong depa2 semua . tapi yang aku pelik apsal kau tak amek enrty En/Cik (dirahsiakan) kita yang terang2 ade name kau ?

apsal entry aku yang takde kene mengena banyak (sikit je pon hahaha) kau amek ea ? kau ni cepat perasantan tau . aku takde pon letak nama kau . even Ohh kau yang macam bagus sangat tu . link pon takde . tapi kau amek entry suci aku  sebab ade nama 'dirahsiakan' dan 'privacy' .

kau paham tak ayat aku yang last tu ? aku cuma kagum penulisan mereka hingga kadang2 penulisan aku pon terpengaruh dengan diaorang . tapi tak semua , tak amek sejibik sejiban macam kau buat .

anyway Ohh , kalau aku jadi kau , aku diamkan diri je tau . kalu orang kutuk kau sebab kau salah , kau mitak maaf pastu jangan banyak cakap pot pet sana pot pet sini macam nenek . kau buat macam tu lagi membodohmalukan kau laa .

dalam dunia blogger , kutuk , caci , maki tu biasa la . kene sikit jangan cepat melenting laa . tambah2 kalau kau junior , baru nak jejak ke dunia blog . eh kalau kau tak tahan kau tak yah gedik nak berblog lah !! grr

aku rasa setakat ini sahaja kot ? tapi tujuan utama aku takkan lupa . aku nak kau buang entry aku dari blog buruk kau . kau paham dak ? kau sekolah kan ? jangan malukan famili kau .

sekian . babai .

yang benar,               
pemilik entry yang tak mau entry dia berada di blog buruk kau


p/s updated : aku penah tuju entry kat seseorang ni . tapi dia dah buat ape yang aku nak . so , aku takpayah laa mention nama dia lagi kan . tetapi aku tanak delete entry yang penah tertepek kat blog aku . maka aku edit supaya aku takrugi dan dia pon tak malu . jangan tanya sapa . aku takmau bising2 .

3 comments:

Livenstar Levis said...

Hi...
Thanks for dropping by,
Yeah, mmg tak syok bila segala idea, usaha, penat lelah kita sensenang jer di amik org len, dah tu tanak tengkiu plak...ni kan lg bg kredit kat kita...
Gua tak la terrer sgt dlm hal2 cmni, but gua cadangkan sodari merapu lihat entri sy Popup All Right Reserved Alert harap dpt membantu ngheeee....

sicomot-comel said...

haah la..
terang2 org sbut nama dia,xsentuh lngsung..
pelik3

haryani said...

haha sabaq naa. aku tau sape tu. dye tu memang pelik dohh =.=