tak suka buleh stop. maaf ya

16 March 2011

keropok keping dan aku

bismillah .

haa ni entry nak ceta pasal makanan . so pada yang lapar sila terliur .

aku sangat suka balik rumah . kenapa ? sebab aku boleh makan keropok banyak2 . HAHAHA . aku boleh habeskan 3 balang keropok dalam masa sehari setengah . ala balang yang letak gula2 chocklairs tu (tak reti eja) .

aku boleh je makan keropok dengan ikan senggang sahaja . ikan singgang tu macam sup ikan lah (kalu korang nak kenal pada sapa yang tak kenal) . sedap woooo !

so , aku ade kat Kelantan ni . ade sape2 nak kirim kopok keping ? pos2 tak main okeh . and aku cas rm2 . boleh ??

HAHAHA . oke aku serius korang boleh kirim nanti aku beli . tak jauh pon . budu pon boleh .

2 comments:

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

p/s: blog saya pun ada entri pasal keropok. dtg la....

nEuR0 shEwAzni said...

awlaa ~ suwit !